• Головна
  • Новини
  • Мін'юст та Всеукраїнська Рада Церков домовились про тіснішу співпрацю...

Мін'юст та Всеукраїнська Рада Церков домовились про тіснішу співпрацю

22.06.2018, 10:46
Мін'юст та Всеукраїнська Рада Церков домовились про тіснішу співпрацю - фото 1
Міністерство юстиції розширить співпрацю зі Всеукраїнською Радою Церков та релігійними організаціями. Про це домовилися міністр юстиції Павло Петренко та представники ВРЦіРО на зустрічі, яка відбулася 21 червня у приміщенні Верховної Ради.

Міністерство юстиції розширить співпрацю зі Всеукраїнською Радою Церков та релігійними організаціями. Про це домовилися міністр юстиції Павло Петренко та представники ВРЦіРО на зустрічі, яка відбулася 21 червня у приміщенні Верховної Ради.

Мінюст.jpg

Про це повідомляє Інститут релігійної свободи. Учасники зустрічі обговорили проблематику забезпечення прав дітей і сімей, боротьби з домашнім насильством та зміцнення моральних засад суспільства.

 Йшлося також про доцільність підвищення рівня державної сімейної політики шляхом створення відповідного міністерства або державного агентства у справах сім’ї. З метою системної взаємодії між Міністерством юстиції та Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій буде опрацьовано механізм постійних консультацій та участі релігійної спільноти як складової громадянського суспільства в формуванні державної політики з означених питань.

Окрім єрархів і представників конфесій, у зустрічі також взяли участь голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян та виконавчий директор Інституту релігійної свободи Максим Васін.