• Головна
  • Новини
  • «Утвердження духовності та віри - важлива місія українського Уряду», - Володимир Гройсман...

«Утвердження духовності та віри - важлива місія українського Уряду», - Володимир Гройсман

17.04.2018, 08:19
«Утвердження духовності та віри - важлива місія українського Уряду», - Володимир Гройсман - фото 1

Побудова сильної держави можлива лише через збереження національної культури, підтримку сімейних цінностей та духовності. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату, Патріархом Київським Філаретом.

Побудова сильної держави можлива лише через збереження національної культури, підтримку сімейних цінностей та духовності. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату, Патріархом Київським Філаретом, інформує 16 квітня офіційний сайт Кабміну.

Гройсманw.gif

«Дякую за добрий рівень діалогу. Це надзвичайно важливо, що ми розуміємо, які завдання перед нами стоять. Утвердження духовності та віри - наша важлива місія, - сказав Володимир Гройсма. -  Духовність – це фундамент і основа держави. Ми завжди будемо робити все, щоб духовність зміцнювалася, щоб дорога до храму була вільною. Ми сьогодні затвердимо новий порядок денний і сформуємо питання, які потребують обговорення».

Патріарх Філарет подякував Главі Уряду за підтримку Церкви та релігійних організацій в Україні.

«Ми відчуваємо урядову підтримку церкви та релігійних організацій в Україні. Для нас це дуже важливо. Також хочу подякувати за вашу позицію в укріпленні сімейних цінностей в Україні. Якщо сім’ї не буде, не буде нації, і не буде держави», - наголосив Предстоятель УПЦ КП.