• Головна
  • Новини
  • Робочий візит до Львова Володимир Гройсман розпочав з відвідин cобору святого Юра і УКУ...

Робочий візит до Львова Володимир Гройсман розпочав з відвідин cобору святого Юра і УКУ

08.02.2018, 15:44
Робочий візит до Львова Володимир Гройсман розпочав з відвідин cобору святого Юра і УКУ - фото 1
Сьогодні, 8 лютого, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман розпочав робочу поїздку до Львова із відвідування собору Святого Юра.

Сьогодні, 8 лютого, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман розпочав робочу поїздку до Львова із відвідування собору Святого Юра.

Про це повідомляє Varta 1 з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Під час відвідування, прем’єр поспілкувався з духовенством, побував у крипті собору і залишив запис у книзі пам’яті і свідчень крипти. Зазначимо, що в цьому році за кошти міста проводитимуть ремонтно-реставраційні роботи огорожі барокових садів собору святого Юра.

Після цього  Володимир Гройсман провів зустріч із студентами та професорсько-викладацьким складом Українського католицького університету.

Візит в УКУ розпочався з короткої екскурсії корпусами, зокрема, делегація оглянула Центр Митрополита Андрея Шептицького, а також відвідала церкву св. Софії-Премудрості Божої УГКЦ.

Далі Володимир Гройсман ознайомиться з ходом виконання будівельних робіт на Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, а також завітає до ІТ компанії SoftServe.