• Головна
  • Новини
  • Нардепи з МФО «Антипопулісти» закликають УПЦ (МП) відмовитися від ходи на Київ...

Нардепи з МФО «Антипопулісти» закликають УПЦ (МП) відмовитися від ходи на Київ

22.07.2016, 12:55
Нардепи з МФО «Антипопулісти» закликають УПЦ (МП) відмовитися від ходи на Київ - фото 1
Народні депутати з Міжфракційного об'єднання «Антипопулісти» закликали УПЦ (МП) відмовитися від продовження хресного ходу на Київ, зважаючи на соціально-політичне напруження, особливо після вбивства в журналіста Павла Шеремета.

136n.jpg-ffff.jpgНародні депутати з Міжфракційного об'єднання «Антипопулісти» закликали УПЦ (МП) відмовитися від продовження хресного ходу на Київ, зважаючи на соціально-політичне напруження, особливо після вбивства в журналіста Павла Шеремета.

Про це йдеться у заяві об’єднання, повідомив на своїй фейсбук-сторінці нардеп Дмитро Лубінець.

«УПЦ МП сама назвала свою нинішню акцію «Всеукраїнською Хресною ходою миру, любові та молитви за Україну». Тобто архієреї церкви декларують власне прагнення миру в країні та любові до неї. Але в нинішній ситуації масові заходи в столиці можуть стати об’єктом провокацій, що не може не усвідомлювати клір УПЦ МП», - пишуть депутати.

Вони також вважають, що молитись за Україну можна будь-де, не обов’язково у столиці.

«Якщо духовенство церкви дійсно хочуть миру в Україні та люблять нашу спільну Батьківщину, ми, як Міжфракційне депутатське об’єднання «Антипопулісти», впевнені, що вони обов’язково дослухаються до нашого заклику. І не стануть інструментом подальшої дестабілізації, вигідної українським ворогам. Зрештою, молитися за Україну можна скрізь, а не лише у Києві. Бог скрізь чує своїх вірян», - наголошують «Антипопулісти».