• Головна
  • Новини
  • Кабмін виділить 30 млн. грн. на облаштування в Бабиному Яру "алеї праведників і алеї мучеників"...

Кабмін виділить 30 млн. грн. на облаштування в Бабиному Яру "алеї праведників і алеї мучеників"

31.03.2016, 12:06
Кабмін виділить 30 млн. грн. на облаштування в Бабиному Яру "алеї праведників і алеї мучеників" - фото 1
Кабмін виділяє 30 млн. грн. Київській міськадміністрації на створення двох алей до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру. Про це в ході недавнього засідання Кабміну заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Бабин_Яр.pngКабмін виділяє 30 млн. грн. Київській міськадміністрації на створення двох алей до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру. Про це в ході недавнього засідання Кабміну заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Еajc.org.

«Цьогоріч у нас 75-та річниця страшної трагедії Бабиного Яру, і це наше святе діло побудувати алею праведників і алею мучеників. Я хотів би висловити подяку всім членам організаційного комітету, українським єврейським організаціям, міжнародним єврейським організаціям, всім членам комітету, які взяли консенсусне рішення про те, що необхідно побудувати дві алеї, так і затвердили проект цих алей. Уряд виділяє майже 30 млн. грн. київській міській державній адміністрації. Я вже розмовляв з Віталієм Володимировичем Кличком з тим, щоб в найкоротші терміни, тому що у нас залишилося буквально півроку, почати відповідні роботи, проект затверджений, усі ескізні плани і розміщення затверджені», – заявив Яценюк.