• Головна
  • Новини
  • Луцька міськрада не дозволила УПЦ (МП) розміщувати рекламу благодійного фестивалю...

Луцька міськрада не дозволила УПЦ (МП) розміщувати рекламу благодійного фестивалю

04.06.2015, 10:12
Луцька міськрада не дозволила УПЦ (МП) розміщувати рекламу благодійного фестивалю - фото 1
Виконавчий комітет Луцької міської ради 3 червня не дозволив надати безкоштовну зовнішню рекламу для розміщення інформації про благодійний фестиваль "Волинський благовіст", який у Луцьку вже вп'яте проводить Волинська єпархія УПЦ Московського Патріархату.

134605-m.gifВиконавчий комітет Луцької міської ради 3 червня не дозволив надати безкоштовну зовнішню рекламу для розміщення інформації про благодійний фестиваль "Волинський благовіст", який у Луцьку вже вп'яте проводить Волинська єпархія УПЦ Московського Патріархату.

Як повідомляє ЦеркваІнфо, наприкінці травня у Луцьку відбулося засідання робочої групи з розгляду проектів соціальної реклами. На ньому було представлено звернення від 18 травня Митрополита Ніфонта (Солодухи) з проханням розміщення інформації на рекламних щитах.

Робоча група вирішила, що запропонований макет відповідає ЗУ «Про рекламу» і вирішила погодити розміщення інформації 8 «сіті-лайтів» (1,2 м х 1,8 м) та 5 білбордів (3,0 м х 6,0 м) на замовлення виконкому Луцької міськради. Проте сьогодні члени виконкому не погодили розміщення реклами.

Член виконавчого комітету Богдан Климчук закликав депутатів не голосувати за цей проект. «Мета хороша, але хочу попросити утримуватися від голосування, загальна позиція Московського Патріархату зрозуміла, зараз вважаю недоцільним надавати їм рекламну площу», - пояснив свою позицію обранець громади.

Як розповів директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський, безкоштовне розміщення на цих рекламних щитах інформації коштувало б міському бюджету 1 801 гривню.