• Головна
  • Новини
  • За успіхи у роботі Патріарх Філарет нагородив Генпрокурора Шокіна церковним орденом...

За успіхи у роботі Патріарх Філарет нагородив Генпрокурора Шокіна церковним орденом

21.05.2015, 12:40
Патріарх УПЦ КП Філарет 20 травня прийняв Генерального прокурора України Віктора Шокіна та старшого помічника Генерального прокурора Василя Драгана.

Патріарх УПЦ КП Філарет 20 травня прийняв Генерального прокурора України Віктора Шокіна та старшого помічника Генерального прокурора Василя Драгана.

Першоєрарх привітав Генерального прокурора з першими ста днями перебування на посаді, успіхами у роботі та відзначив його церковним орденом Святителя Миколая Чудотворця, а старшого помічника Генерального прокурора Орденом Святого Архистратига Михаїла, повідомляє офіційний сайт УПЦ КП.

Звертаючись до Генерального прокурора, Предстоятель Київського Патріархату нагадав, що за словами Апостола Павла - "Не дарма влада носить меч". Цим мечем влада хай карає зло і несправедливість, а невинних - нехай милує. Патріарх Філарет побажав Віктору Шокіну Божого благословення та наснаги на високій державній посаді.

Під час зустрічі Предстоятель Київського Патріархату та Генеральний прокурор України обговорили соціально-політичну ситуацію в Україні, ситуацію у роботі та реформуванні прокуратури.

У зустрічі також взяли участь Патріарший намісник, митрополит Переяслав - Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній (Думенко), перший проректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк, заступник начальника відділу Апарату Генерального прокурора України Юрій Дорошенко.