• Головна
  • Новини
  • Патріарх Святослав з Міністром закордонних справ України обговорили діяльність УГКЦ на міжнародному рівні...

Патріарх Святослав з Міністром закордонних справ України обговорили діяльність УГКЦ на міжнародному рівні

09.03.2015, 10:24
Патріарх Святослав з Міністром закордонних справ України обговорили діяльність УГКЦ на міжнародному рівні - фото 1
Зустріч Глави Української Греко-Католицької Церкви з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним відбулася 6 березня 2015 року.

Зустріч Глави Української Греко-Католицької Церкви з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним відбулася 6 березня 2015 року.

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, під час зустрічі було обговорено питання, пов’язані з діяльністю УГКЦ на міжнародному рівні та можливості співпраці між Державою і Церквою задля спільного свідчення правди перед світовим співтовариством.

Патріарх Святослав висловив вдячність Міністерству закордонних справ України та особисто панові Міністрові за високу професійність у відстоюванні інтересів нашої Держави у теперішній складній для України ситуації та запевнив про всебічну підтримку, в тому числі й молитвою. Він також розповів про діяльність церковних структур нашої Церкви в країнах поселень українців та охарактеризував їх потенційні можливості в діяльності на користь консолідації українства задля відродження і розвитку Батьківщини.

В розмові було позитивно оцінено діяльність Української Греко-Католицької Церкви на міжнародному рівні, правдиве свідчення про події в Україні та погоджено продовжувати таку співпрацю задля узгодження позицій й опрацювання планів подальших дій спрямованих на користь нашої Держави.

Міднародне.jpg