Духовне управління мусульман отримало нагороду від ВРУ

20.11.2014, 10:48
Духовне управління мусульман отримало нагороду від ВРУ - фото 1
Зустріч Муфтія України шейха Ахмеда Таміма і членів президії Духовного управління мусульман України (ДУМУ) з головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим відбулась 18 листопада.

мусульмани_ВРУ.pngЗустріч Муфтія України шейха Ахмеда Таміма і членів президії Духовного управління мусульман України (ДУМУ) з  головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим відбулась 18 листопада.

Спікер парламенту висловив подяку мусульманам України за значний внесок у справу духовного відродження України, боротьбу за мир і благополуччя в українському суспільстві, активну соціальну і благодійну діяльність, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на ДУМУ.

Олександр Турчинов дав високу оцінку діяльності Духовного управління мусульман України в особі Муфтія України, акцентувавши на великій ролі у згуртуванні багатонаціонального українського суспільства. Він зазначив: те, як ДУМУ представляє Україну на міжнародному рівні, приносить дуже позитивні і помітні плоди. За словами спікера парламенту, ДУМУ є партнером для держави у вирішенні багатьох соціальних і духовних питань суспільства.

В свою чергу шейх Ахмед Тамім пообіцяв, що ДУМУ і далі докладатиме всіх зусиль для збереження єдності України та готове всіляко сприяти державі в справі відновлення справедливості та побудови сильної і незалежної України.

Під час зустрічі муфтій України шейху Ахмеду Таміму і керівнику Відділу зовнішніх зв'язків ДУМУ Хусамеддіну Аль-Халавані були вручені нагороди від Верховної Ради.