• Головна
  • Новини
  • Херсонські священнослужителі УПЦ (МП) допомагатимуть визволяти з полону українських бійців...

Херсонські священнослужителі УПЦ (МП) допомагатимуть визволяти з полону українських бійців

22.10.2014, 12:23
Херсонські священнослужителі УПЦ (МП) допомагатимуть визволяти з полону українських бійців - фото 1
Таку домовленість було досягнуто під час зустрічі радника голови обласної державної адміністрації Русланом Панчишиним та секретарем Херсонської єпархії УПЦ (МП) о. Максимом.

8788_thumb.jpgХерсонська єпархія УПЦ (МП) разом із представниками облдержадміністрації співпрацюватимуть у справі визволення військовополонених в зоні АТО. Таку домовленість було досягнуто під час зустрічі радника голови обласної державної адміністрації Русланом Панчишиним та секретарем Херсонської єпархії УПЦ (МП) о. Максимом.

«Сьогодні можна відзначити великий внесок Херсонської єпархії УПЦ у діалозі стосовно визволення полонених. Це питання є надважливим, і я запевняю, що обласна державна адміністрація зробить все від нас залежне для його вирішення, адже людське життя є безцінним Божим даром, і тепер прийшла наша черга допомогти херсонським солдатам за будь-яку ціну повернутися живими та здоровими до своїх рідних», - цитує слова Руслана Панчишина сайт Херсонської ОДА.

У свою чергу, о.Максим наголосив на тому, що позиція Церкви однозначна – це соборна і незалежна Україна.

Радник голови ОДА також запевнив, що у найкоротші терміни відбудеться оформлення вантажів з гуманітарною допомогою, яку релігійні організації планують розподілити у районах проведення АТО та серед тимчасово переміщених осіб.