• Головна
  • Новини
  • Турчинов запропонував Всеукраїнській Раді Церков визначити дату спільної молитви за Україну напередодні виборів...

Турчинов запропонував Всеукраїнській Раді Церков визначити дату спільної молитви за Україну напередодні виборів

03.10.2014, 13:42
Турчинов запропонував Всеукраїнській Раді Церков визначити дату спільної молитви за Україну напередодні виборів - фото 1
Голова Верховної Ради Олександр Турчинов на сьогоднішній зустрічі з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій звернувся із пропозицією визначити напередодні парламентських виборів дату проведення спільної молитви за нашу державу.

radazm-f.gifГолова Верховної Ради Олександр Турчинов на сьогоднішній зустрічі з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій звернувся із пропозицією визначити напередодні парламентських виборів дату проведення спільної молитви за нашу державу.

На його переконання, проведення такого заходу буде підтримано усіма гілками влади, і Президент України разом з Урядом і Парламентом підтримають цю ініціативу.

О.Турчинов також висловив сподівання, що наступний Парламент стане «тим потужним фундаментом державності і захисту інтересів України, який прийматиме рішення, що забезпечують наш рух до Європи, рух вперед по шляху, який благословляє Господь», повідомляє офіційний сайт ВРУ.

Участь у зустрічі з представниками ВРЦіРо взяв також прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.