• Головна
  • Новини
  • Кримських мусульман просять позбутися забороненої в Росії ісламської літератури...

Кримських мусульман просять позбутися забороненої в Росії ісламської літератури

06.08.2014, 09:56
Кримських мусульман просять позбутися забороненої в Росії ісламської літератури - фото 1
Мусульман Криму попереджають про заборонену на території Росії літератури. Про це йдеться в повідомленні Духовного управління мусульман Криму (ДУМК), інформує сайт События Крыма.

add8-s.jpgМусульман Криму попереджають про заборонену на території Росії літератури. Про це йдеться в повідомленні Духовного управління мусульман Криму (ДУМК), інформує сайт События Крыма.

"Духовне управління мусульман Криму доводить до відома мусульманських релігійних організацій, духовенства, мусульманської громадськості, що на територію Криму поширюється Федеральний список заборонених екстремістських матеріалів. Поширення, виробництво або зберігання матеріалів, зазначених у списку, забороняється і тягне за собою відповідальність", - зазначили в ДУМК.

Мусульман Криму просять ознайомитися зі списком забороненої літератури і вжити заходів щодо ліквідації заборонених матеріалів, якщо такі є.

Далі наводиться список ісламських матеріалів, вибраних муфтіятом Криму із загального списку заборонених екстремістських матеріалів. Список налічує 75 пунктів.