• Головна
  • Новини
  • Турчинов проводить зустріч з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій...

Турчинов проводить зустріч з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій

22.05.2014, 16:41
Турчинов проводить зустріч з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій - фото 1
У четвер, 22 травня 2014 року, о 16:00 розпочалася зустріч В.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова з релігійними лідерами, які входять до складу Всеукраїнською Радою Церков і релігійний організацій

Turchynov-w.gifУ четвер, 22 травня 2014 року, о 16:00 розпочалася  зустріч В.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова з релігійними лідерами, які входять до складу Всеукраїнською Радою Церков і релігійний організацій

Захід проходить у залі нарад Верховної Ради за адресою: вулиця Грушевського, 5 у Києві, анонсує парламентський портал.

 

Як повідомив Інститут Релігійної свободи, вперше в.о. Президента України зустрівся з членами Всеукраїнської Ради Церков 25 лютого цього року, за три дні після свого призначення на цю посаду.

Після цього глави конфесій в спеціальному зверненні ВРЦіРО однодушно засудили будь-які спроби сепаратизму та висловили свою підтримку новій легітимній державній владі України.

 

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій є міжконфесійним консультативно-дорадчим органом, утвореним у 1996 році. До її складу входять 18 конфесій, що представляють понад 95 % релігійної мережі та всі основні конфесії України: православного, греко-католицького, римо-католицького та протестантського (євангельського) віросповідних напрямків християнства, а також основних віросповідань ісламу та юдаїзму.