Митрополит УПЦ (МП) став почесним громадянином Волині

14.11.2013, 10:33
Митрополит УПЦ (МП) став почесним громадянином Волині - фото 1
Митрополиту Волинському і Луцькому УПЦ (МП) Ніфонту (Солодусі) у рамках ІV- ї Науково-практичної конференції «Історія та сучасність православ’я на Волині» вручили відзнаку почесного громадянина Волині.

dscf2361-s.jpgМитрополиту Волинському і Луцькому УПЦ (МП) Ніфонту (Солодусі) у рамках ІV- ї Науково-практичної конференції «Історія та сучасність православ’я на Волині» вручили відзнаку почесного громадянина Волині. Присвоєння цього звання єрарху облрада прийняла на 20-й сесії.

У вітальному слові голова Волинської обласної ради Володимир Войтович наголосив, що ця нагорода є лише незначною часткою вдячності громади владиці Ніфонту за усі добрі справи, зроблені ним за довгі роки служіння Богові, Церкві і людям.

«Роль української Православної Церкви у формуванні незалежної України є неоціненною. Нам сьогодні держава і Президент ставлять завдання будувати громадянське суспільство, яке має базуватись лише на засадах християнських цінностей, чеснот, які є істинними та непохитними», - цитує слова Войтовича сайт Волинської облради.