• Головна
  • Новини
  • Охорона Януковича оскверняє Лавру, - митрополит Павел (Лебідь)...

Охорона Януковича оскверняє Лавру, - митрополит Павел (Лебідь)

01.07.2013, 16:27
Охорона Януковича оскверняє Лавру, - митрополит Павел (Лебідь) - фото 1
Намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел (Лебідь) невдоволений поведінкою охоронців Президента Віктора Януковича.

675540.jpgНамісник Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел (Лебідь) невдоволений поведінкою охоронців Президента Віктора Януковича.

Про це митрополит заявив у інтерв’ю газеті Известия. ua, реагуючи на репліку, що печерська братія тішилася, що в Україні вибрали православного Президента, який ходить до Лаври.

«Він дуже хороша людина», - похвалив Віктора Януковича владика Павел.

«Але служиві - це інше. Ми дожилися до того, що охорона в храм заходить з собаками. Нібито так вони забезпечують безпеку», - продовжив митрополит.

Намісник Лаври зізнався, що поведінка охоронців обурює не тільки його, а й мирян.

«Скільки я наслухався від народу з цього приводу! Ми здійснюємо Таїнство Причастя, а собака - біля Престолу. Це ж осквернення, після такого треба читати чин освячення храму. А служиві цього не розуміють. Президент стоїть спокійно, молиться, а навколо нього нескінченні розмови по раціях, коли мовчати повинна «всяка плоть людська», - поскаржився митрополит Павел (Лебідь).