Митрополиту Володимиру сьогодні 77 років

23.11.2012, 13:26
Митрополиту Володимиру сьогодні 77 років - фото 1
Митрополит Київський і всієї України УПЦ (МП) Володимир (Сабодан) 23 листопада відзначає свій 77-й день народження.

thumbnail-2012-ttt.jpgМитрополит Київський і всієї України УПЦ (МП) Володимир (Сабодан) 23 листопада відзначає свій 77-й день народження. У цей день Предстоятель Володимир у співслужінні єрархів УПЦ (МП) та духовенства Київської єпархії відправив Літургію у соборному храмі Свято-Пантелеймонівського монастиря у Феофанії.

За повідомленням офіційного сайту УПЦ (МП), за богослужінням у храмі перебували Плащаниця Пресвятої Богородиці та точний список Вишгородсько-Володимирської ікони Божої Матері.

У день свого 77-річчя Митрополит Володимир також отримав привітання від Президента України Віктора Януковича.

«Щиросердно вітаю Вас, Ваше Блаженство, з нагоди дня Вашого народження. Українська Православна Церква, завдячуючи волі Творця, має у Вашій особі Пастиря, який всі свої сили і талант присвячує служінню Господу і нашому народу», - цитує слова привітання Віктора Януковича його прес-служба.

Глава держави побажав Предстоятелю УПЦ (МП) здоров’я, духовної радості та зазначив, що кожному, хто мав щастя спілкуватися з Митрополитом Володимиром, назавжди викарбувалося світле почуття від його освіченості, мудрості та людяності.