• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ (МП) нагородив орденами та відзнаками Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД...

Предстоятель УПЦ (МП) нагородив орденами та відзнаками Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД

04.10.2012, 09:47
Предстоятель УПЦ (МП) нагородив орденами та відзнаками Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД - фото 1
Глава УПЦ митрополит Київський і всієї України Володимир 3 жовтня прийняв у Києво-Печерській лаврі делегації Генеральних прокуратур України, Росії, Білорусі та Молдови, що взяли участь у роботі Координаційної ради Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД.

нагороди.JPGГлава УПЦ митрополит Київський і всієї України Володимир 3 жовтня прийняв у Києво-Печерській лаврі делегації Генеральних прокуратур України, Росії, Білорусі та Молдови, що взяли участь у роботі Координаційної ради Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД, повідомляє офіційний сайт УПЦ.


Під час зустрічі, Генерального прокурора України Віктора Пшонку нагородили орденом преподобного Нестора Літописця. Відзнаками Предстоятеля УПЦ були нагороджені Генеральні прокурори Росії - Юрій Чайка, Білорусі – Олександр Конюк, Молдови - Валерій Зубко,Виконавчий секретар Координаційної ради Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД Леонід Єрмолаєв. Також були відзначені й інші члени делегацій Генеральних прокуратур та Координаційної ради Генеральних прокурорів держав-учасниць СНД.

Вітаючи нагороджених, владика Володимир зазначив: «Робота у вас, як кажуть у нас в Церкві – послух, - непроста, і необхідно багато зусиль. Ми бажаємо вам допомоги Божої у вашому служінні на благо наших народів, і нехай ця служба, яку ви несете, буде для вас натхненням ізадоволенням».

На зустрічі також були присутні секретар Предстоятеля УПЦ архиєпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, єпископ Бородянський Варсонофій, представник УПЦ при Верховній Раді України протоієрей Василій Русинка.

Наостанок сторони обмінялися пам’ятними подарунками.