• Головна
  • Новини
  • Віктор Янукович високо оцінив діяльність Римо-Католицької Церкви в Україні...

Віктор Янукович високо оцінив діяльність Римо-Католицької Церкви в Україні

10.09.2012, 09:55
Віктор Янукович високо оцінив діяльність Римо-Католицької Церкви в Україні - фото 1
З нагоди святкування 600-ліття перенесення митрополичого осідку РКЦ в Україні з Галича до Львова Президент України Віктор Янукович привітав римо-католиків. Президент високо оцінив надбання РКЦ в Україні.

Янукович.jpgЗ нагоди святкування 600-ліття перенесення митрополичого осідку РКЦ в Україні з Галича до Львова Президент України Віктор Янукович привітав римо-католиків. Президент високо оцінив надбання РКЦ в Україні.

«Щиро вітаю вас із благословенним ювілеєм - 600-річчям перенесення столиці митрополитів латинського обряду з Галича до Львова.

Історія України тісно пов'язана з діяльністю Римсько-Католицької Церкви, богословські й культурні надбання якої суттєво збагатили вітчизняну сакральну спадщину.

Сьогоднішня подія - це прекрасна нагода доторкнутися до витоків християнського віровчення, подякувати попереднім поколінням вірних за їх подвижництво.

У цей урочистий день маємо особливо вшанувати усіх очільників Львівської кафедри латинського обряду. Саме завдячуючи їхній ревній церковній діяльності закладалися надійні підвалини духовного зростання віруючої спільноти, утверджувалися християнські цінності добра і справедливості, торувався шлях активного соціального служіння Церкви. Бажаю усім вам добра і щастя, нових успіхів і здобутків», – йдеться у привітанні, яке поширила прес-служба Президента.