• Головна
  • Новини
  • Радник Президента Ганна Герман вважає аморальною ціну понад 50 гривень за вхід до Києво-Печерської Лаври...

Радник Президента Ганна Герман вважає аморальною ціну понад 50 гривень за вхід до Києво-Печерської Лаври

07.08.2012, 10:06
Радник Президента Ганна Герман вважає аморальною ціну понад 50 гривень за вхід до Києво-Печерської Лаври - фото 1
Також вона не оминула увагою скандальну ситуацію, що склалася на днях, натякнувши, що прокуратура має розібратися з цим.

Герман.jpg"Це особлива земля, там особливе повітря, там особливий дух. Туди не можна кого-небудь пускати", – зазначила Г.Герман.

Також вона не оминула увагою скандальну ситуацію, що склалася на днях, натякнувши, що прокуратура має розібратися з цим.

"Можливо, там якійсь звичайні жіночі смішні речі", – вважає радник Глави держави. Мене хвилює сам підхід до цього місця. Більше того, я вважаю, що сьогодні ставити ціну понад 50 гривень за вхід до Києво-Печерської лаври – це аморально. Святині – це єдине, що у наших людей лишилося. І люди мають мати безкоштовний доступ до них", – зазначила Г.Герман.

Радник Президента наголосила, що вона відвідувала храми в багатьох країнах світу, однак ніде не зустрічала випадків платного входу до святинь.
Г.Герман зазначила, що говорила про це з міністром культури Михайлом Кулиняком і сподівається, що він скасує плату за вхід на територію лаври.

"Я розумію, що їм треба заробляти на чомусь. Але може не там і може не на цьому", – додала вона, інформує  УНН.