• Головна
  • Новини
  • Азаров хоче повернути Києво-Печерській лаврі первозданний вигляд...

Азаров хоче повернути Києво-Печерській лаврі первозданний вигляд

25.05.2012, 15:45
Азаров хоче повернути Києво-Печерській лаврі первозданний вигляд - фото 1
Прем’єр-міністр України Микола Азаров 24 травня відвідав Києво-Печерську лівру з нагоди завершення реставраційних робіт фасаду Великої лаврської дзвіниці.

azarovПрем’єр-міністр України Микола Азаров 24 травня відвідав Києво-Печерську лівру з нагоди завершення реставраційних робіт фасаду Великої лаврської дзвіниці.

«Я хочу привітати вас з такими великими святами як Вознесіння Господнє та День слов'янської писемності. До цієї події ми приурочили відкриття фасадної частини Великої лаврської дзвіниці», — цитує прем'єр-міністра його сайт.

Микола Азаров повідомив, що уряд й надалі підтримуватиме реставрацію історичних пам'яток Києва: «Ми продовжимо проведення реставраційних робіт у Лаврі та будемо повертати їм первозданний вигляд».

За словами голови уряду, повністю відреставрувати Велику лаврську дзвіницю планується до Дня Незалежності України.

Під час перебування на території Києво-Печерського заповідника прем'єр відвідав Музей книги та друкарства. Там він зустрівся з дітьми з театру «Ладушки» (центр позашкільної роботи Святошинського району м. Київ). Малеча заспівала для Миколи Азарова і разом з ним послухала екскурсію про книговидання в Україні. На завершення урочистого заходу голова уряду подарував дітям подарунки.