• Головна
  • Проекти
  • В. Янукович пообіцяв, що влада забезпечить рівні умови для віруючих всіх конфесій...

В. Янукович пообіцяв, що влада забезпечить рівні умови для віруючих всіх конфесій

22.03.2012, 08:39
В. Янукович пообіцяв, що влада забезпечить рівні умови для віруючих всіх конфесій - фото 1
Влада повинна забезпечувати рівні умови та можливості для всіх громадян України, незалежно від їх релігійної приналежності. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі 21 березня з керівниками Церков та релігійних організацій.

Янукович.jpgВлада повинна забезпечувати рівні умови та можливості для всіх громадян України, незалежно від їх релігійної приналежності. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі 21 березня з керівниками Церков та релігійних організацій.

«Держава, безумовно, повинна створювати рівні умови для всіх. Щоб кожна людина була наділена тою увагою і повагою, яких вона потребує», - сказав Глава держави. Він зазначив: у людей не повинно бути жодних перешкод для задоволення їхніх духовних потреб.

Президент наголосив, що вважає неприпустимим порушення принципу рівності в питанні реалізації прав і можливостей віруючих різних конфесій.

Глава держави запропонував керівникам Церков і релігійних організацій проводити зустрічі на постійній основі двічі на рік.

«Ми з вами робимо велику справу - ми фактично єднаємо країну», – сказав Глава держави. Він підкреслив, що йдеться про спільну відповідальність за стан справ у країні та її розвиток. Про це інформує прес-служба Президента.