• Головна
  • Новини
  • В УПЦ КП сподіваються, що головний месидж Президента про рівність усіх Церков в Україні буде почутий владою на місцях...

В УПЦ КП сподіваються, що головний месидж Президента про рівність усіх Церков в Україні буде почутий владою на місцях

21.03.2012, 18:39
В УПЦ КП сподіваються, що головний месидж Президента про рівність усіх Церков в Україні буде почутий владою на місцях - фото 1
Президенту передано документ з переліком проблем і актуальних для Церков питань.

Zorya_w.jpgexklusiv.gifПро це сказав у бліц-інтерв’ю для РІСУ після зустрічі ВРЦіРО з Президентом архиєпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Синоду, голова Інформаційного управління УПЦ КП владика Євстратій (Зоря). Як повідомив єрарх, найбільшим конструктивом зустрічі можна вважати те, що Президент наголосив на рівності в Україні усіх Церков.

«Ми сподіваємося, що слова Президента про рівність Церков в Україні будуть почуті місцевою владою і будуть нею виконуватися, не буде вибіркових підходів до конфесій, бо Президент акцентував, що землі в Україні багато і кожна конфесія зможе на ній будувати храми», – сказав владика Євстратій.

За його словами, ВРЦіРО передала Президенту документ з переліком проблем і актуальних для Церков питань. Цей документ буде в скорому часі оприлюднений на сайті ВРЦіРО.