• Головна
  • Новини
  • В УПЦ подякували Януковичу за підписання Закону про заборону продажу тютюнових виробів...

В УПЦ подякували Януковичу за підписання Закону про заборону продажу тютюнових виробів

17.03.2012, 16:12
В УПЦ подякували Януковичу за підписання Закону про заборону продажу тютюнових виробів - фото 1

З благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ архиєпископ Бориспільський Антоній направив листа Президенту України, в якому подякував Главі держави за підписання Закону про заборону реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів (реєстр. № 3778).

Антоній.jpgЗ благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ архиєпископ Бориспільський Антоній направив листа Президенту України, в якому подякував Главі держави за підписання Закону про заборону реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів (реєстр. № 3778).

У листі зазначено, що Православна Церква і релігійні організації України піклуються про духовний та моральний стан людей, однак цього не достатньо, доки наше молоде покоління щодня буде стикатися з рекламою, яка робить привабливими смертельно небезпечні вироби і перешкоджає формуванню духовного та фізичного здоров'я суспільства. Останні результати досліджень впливу реклами шкідливих звичок свідчать про те, що непряма реклама, маркетинг і спонсорство тютюнових компаній збільшують вірогідність початку куріння.

Архиєпископ Антоній висловив упевненість, що новий Закон про заборону реклами тютюнових виробів, матиме ефективну дію у профілактиці куріння серед підростаючого покоління, підписання цього Закону засвідчує послідовність Держави та Президента особисто у подоланні тютюнової епідемії і є ще одним важливим кроком у формуванні здорового майбутнього нашої держави. Про це інформує офіційний сайт УПЦ.