Кабмін вкладе гроші в медицину, сім'ю і духовність

08.12.2010, 11:48
Кабмін вкладе гроші в медицину, сім'ю і духовність - фото 1
Майже на 1 мільярд гривень збільшити витрати на охорону здоров'я має намір Кабінет Міністрів України, про що повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров на сьогоднішньому засіданні уряду.

Azarov.jpgМайже на 1 мільярд гривень збільшити витрати на охорону здоров'я має намір Кабінет Міністрів України, про що повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров на сьогоднішньому засіданні уряду, передає MIGnews.com.ua.

"У Держбюджеті (на 2011 рік - ред.) ми майже на 1 мільярд гривень збільшуємо видатки на охорону здоров'я. Крім того, 600 мільйонів гривень спрямовано на охорону навколишнього середовища, 500 мільйонів гривень – на духовний та фізичний розвиток", – повідомив глава уряду.

Він також зазначив: "Ми продовжуємо заплановане збільшення розміру прожиткового мінімуму і мінімальних зарплат. Ми збільшуємо стипендії, виплати сім'ям з дітьми, дітям-інвалідам і багатодітним сім'ям. Крім того, в 1,6 рази збільшується розмір допомоги при народженні дитини".

Микола Азаров також звернув увагу на те, що майже на 20% збільшується і ресурс для надання пільг та житлових субсидій населенню.