• Головна
  • Новини
  • Генпрокурор, нагороджений орденом великомученика, пообіцяв Предстоятелю УПЦ «спокутувати свої гріхи християнські»...

Генпрокурор, нагороджений орденом великомученика, пообіцяв Предстоятелю УПЦ «спокутувати свої гріхи християнські»

01.12.2010, 10:17
Генпрокурор, нагороджений орденом великомученика, пообіцяв Предстоятелю УПЦ «спокутувати свої гріхи християнські» - фото 1
З нагоди відзначення Дня працівників прокуратури 30 листопада Предстоятель УПЦ Митрополит Володимир нагородив генпрокурора Віктора Пшонку та його заступників Рената Кузьміна та Євгена Блажівського орденом Георгія Побідоносця.

Вітання_прокуратурі.jpgЗ нагоди відзначення Дня працівників прокуратури 30 листопада Предстоятель УПЦ Митрополит Володимир нагородив генпрокурора Віктора Пшонку та його заступників Рената Кузьміна та Євгена Блажівського орденом великомученика Георгія Побідоносця. У відповідь на високу нагороду генпрокурор від імені усіх працівників прокуратури запевнив Митрополита Володимира, що вони «спокутуватимуть свої гріхи християнські і постараються бути гідними молитов» Предстоятеля УПЦ.

Віктор Пшонка, як інформує видання «Комерсант», також розповів, що був присутнім на святкування 75-річчя Митрополита Володимира. Він знову привітав Предстоятеля УПЦ з ювілеєм, зазначивши: "Я від усього 11-тисячного колективу прокуратури привітав і сказав теплі слова нашому Блаженнішому, а сьогодні я хотів би від усіх нас подарувати йому квіти, побажати довголіття, щастя і добра».

«Моліться за прокуратуру , а ми будемо спокутувати свої гріхи християнські і постараємося бути гідними ваших молитов», — додав генпрокурор.