• Головна
  • Новини
  • Новопризначений голова КМДА отримав благословення Предстоятеля УПЦ...

Новопризначений голова КМДА отримав благословення Предстоятеля УПЦ

18.11.2010, 16:11
Новопризначений голова КМДА отримав благословення Предстоятеля УПЦ - фото 1
Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Києво-Печерській Лаврі 18 листопада прийняв новопризначеного голову Київської Міської Державної Адміністрації Олександра Попова.

Sabodan-Popov.jpgМитрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Києво-Печерській Лаврі 18 листопада прийняв новопризначеного голову Київської Міської Державної Адміністрації Олександра Попова. Предстоятель УПЦ привітав його з призначенням на посаду, благословив його на подальші труди та подарував ікону Божої Матері «Єрусалимська».

За повідомленням офіційного сайту УПЦ, під час бесіди з Митрополитом Володимиром голова КМДА запевнив, що не на словах, а на ділі допомагатиме відродженню духовності у Києві і сприятиме Церкві в реалізації духовних і соціальних проектів, спрямованих на  розвиток міста та киян.

Також сторони проаналізували взаємовідносини Київської міської влади і Української Православної Церкви у минулому і розглянули перспективи розвитку співпраці в майбутньому. Окрім цього, Олександр Попов поділився проблемами та здобутками у роботі столичної адміністрації.

Наостанок, голова КМДА помолився у домовому Свято-Миколаївському храмі Предстоятельської резиденції.