• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ зустрівся з виконуючим обов’язки Міністра з питань надзвичайних ситуацій...

Предстоятель УПЦ зустрівся з виконуючим обов’язки Міністра з питань надзвичайних ситуацій

06.09.2010, 15:48
Предстоятель УПЦ зустрівся з виконуючим обов’язки Міністра з питань надзвичайних ситуацій - фото 1
Під час зустрічі Міністр розповів про роботу очолюваного ним міністерства протягом літнього періоду в умовах аномальної спеки. Також гість поділився планами на майбутнє. Були обговорені питання співпраці МНС та УПЦ на найближчий час.

Sab-pushe.jpgМитрополит Київський і всієї України Володимир 4 вересня прийняв виконуючого обов’язки Міністра з питань надзвичайних ситуацій М. В. Болотських. Зустріч відбулася в резиденції Предстоятеля Української Православної Церкви, інформує офіційний сайт УПЦ.

Під час зустрічі Міністр розповів про роботу очолюваного ним міністерства протягом літнього періоду в умовах аномальної спеки. Також гість поділився планами на майбутнє. Були обговорені питання співпраці МНС та УПЦ на найближчий час, особливо щодо відзначення 25-ліття Чорнобильської катастрофи. Міністр подарував Митрополиту книгу «Бережи себе, малятко!», в якій для дітей викладені основи поведінки під час надзвичайних ситуацій.

В свою чергу Митрополит Володимир привітав М. В. Болотських з новим призначенням, побажав допомоги Божої на новому професійному поприщі та подарував книгу «Новий Завіт».