• Головна
  • Новини
  • В УПЦ відзначили керівництво МВС та працівників ДАІ за «труди», пов’язані з візитом Патріарха Московського...

В УПЦ відзначили керівництво МВС та працівників ДАІ за «труди», пов’язані з візитом Патріарха Московського

20.08.2010, 10:32
В УПЦ відзначили керівництво МВС та працівників ДАІ за «труди», пов’язані з візитом Патріарха Московського - фото 1
У своїй резиденції у Києво-Печерській лаврі 19 серпня Митрополит Володимир, Предстоятель УПЦ, вручив церковні нагороди керівникам Міністерства внутрішніх справ та співробітникам Державтоінспекції регіонів України.

УПЦ_Держслужба1.jpgУ своїй резиденції у Києво-Печерській лаврі 19 серпня Митрополит Володимир, Предстоятель УПЦ, вручив церковні нагороди керівникам Міністерства внутрішніх справ та співробітникам Державтоінспекції регіонів України, які брали участь у заходах, пов’язаних з приїздом до України Патріарха Московського Кирила. Митрополит Володимир подякував їм за «понесені труди».

Зокрема, орденами святого великомученика Георгія Побідоносця відзначили заступника міністра внутрішніх справ Віктора Ратушняка, начальника Державної патрульної служби України Валерія Лозового, начальників обласних управлінь ДАІ ГУМВС України.

Нагороди_УПЦ_1.jpgІншим співробітникам, за інформацією прес-служби УПЦ, були вручені ювілейні ордени «1020-річчя Хрещення Київської Русі» та благословенні грамоти Митрополита Володимира.

На згадку про відвідини Києво-Печерської лаври гості отримали пам’ятні сувеніри.

Візит Патріарха Кирила, Предстоятеля РПЦ, тривав від 20 до 28 серпня та був його третім візитом в Україну з часу його обрання Предстоятелем РПЦ — від січня 2009 року.