• Головна
  • Новини
  • Державна влада турбується про «належний рівень» зустрічі Патріарха Московського...

Державна влада турбується про «належний рівень» зустрічі Патріарха Московського

30.06.2010, 11:07
Державна влада турбується про «належний рівень» зустрічі Патріарха Московського - фото 1
Віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко висловив впевненість, що візит в Україну Предстоятеля РПЦ відбудеться на належному рівні.

Семиноженко_В1.jpgКИЇВ — Віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко провів нараду щодо забезпечення організації візиту в Україну Патріарха Московського Кирила. Чиновник висловив впевненість, що візит в Україну Предстоятеля РПЦ відбудеться на належному рівні.

Планується, що інформаційну підтримку візиту Патріарха Кирила забезпечуватимуть Перший Національний та телеканал Інтер. Передбачається, що заходи за участю Патріарха Московського у Дніпропетровську та Одесі в прямому ефірі транслюватиме Перший Національний, а в Києві трансляцію забезпечуватиме паралельно з НТКУ і телеканал Інтер.

Програма візиту в Україну Патріарха Московського, як інформує прес-служба Володимира Семиноженка, передбачає відвідини Свято–Успенського кафедрального собору УПЦ (Одеса), Літургію в Спасо-Преображенському кафедральному соборі УПЦ (Дніпропетровськ) та Літургію на Соборній площі Лаври (Київ), Урочистий молебень на Володимирській гірці.

Предстоятель УПЦ перебуватиме в Україні від 20 до 28 липня.