• Головна
  • Новини
  • Андрій Юраш заявив, що його намагаються маніпулятивно усунути з конкурсу на посаду «міністра релігії»...

Андрій Юраш заявив, що його намагаються маніпулятивно усунути з конкурсу на посаду «міністра релігії»

24.11.2019, 12:15
Андрій Юраш заявив, що його намагаються маніпулятивно усунути з конкурсу на посаду «міністра релігії» - фото 1
Кандидат на посаду голови Держслужби з етнополітики та свободи совісті Андрій Юраш прокоментував, як його маніпулятивно намагаються “вибити” з конкурсу.

Кандидат на посаду голови Держслужби з етнополітики та свободи совісті Андрій Юраш прокоментував, як його маніпулятивно намагаються “вибити” з конкурсу.

Про це він написав у Facebook, повідомляє Релігійна правда.

“Більше двох діб мовчав і нічого не писав про ганебну ситуацію, пов‘язану з визначенням результатів конкурсу на посаду голови Держслужби з етнополітики та свободи совісті, тобто тим, що конкурс фактично було зупинено, аби не допустити мене до наступного етапу – розгляду на Кабінеті Міністрів України. Мовчав не тому, що боявся! Не тому, що сумнівався! Мовчав, бо не хотів нікому завдавати зайвих клопотів: розумів, що почнеться рух, і сотні людей буде долучено до процесу”, – зазначив Юраш.

Він зазначив, що під час конкурсу він пройшов три етапи з найвищими серед кандидатів балами.

“І вибивання мене на етапі співбесіди – це абсолютно маніпулятивний маневр. Якраз це той етап, де можна було бути впевненим, що обсяг досягнутого і характер ангажованості до процесів навряд чи дозволяв сумніватися в результатах співбесіди”, – наголошує Юраш.

Він також додає, що “за чиїмсь неадекватним висновком до наступного етапу на Кабінет Міністрів не допущений ні Юраш, ні його вже єдиний на той час конкурент”. “Оскільки “пропустити вперед” цього опонента не було жодних підстав і можливостей, то було вирішено “замочити” обох”, – зазначив він.