Обрано нового голову Громадської ради при Мінкультури

09.11.2014, 11:37
4 листопада 2014 року відбулись позачергові загальні збори Громадської ради при Міністерстві культури України.

4 листопада 2014 року відбулись позачергові загальні збори Громадської ради при Міністерстві культури України. Громадська рада включає Комісію у справах релігій і є найбільш представницьким органом громадськості, який впливає на прийняття рішень у релігійних питаннях з боку органів влади, повідомляє"Релігія в Україні" з посиланням на І-pro.kiev.ua.

За результатами голосування було включено 10 нових членів до складу Громадської ради, також було обрано нового голову Громадської ради, яким став Богдан Кожушко.

На зборах були присутні заступник міністра – керівник апарату Тамара Мазур та заступник Міністра Олександр Журавчак, голова Громадської ради – Юрій Решетніков та заступники голови Громадської ради – Світлана Долеско та Богдан Кожушко, також були присутні 79 членів Громадської ради та 10 представників громадських інституцій, які виявили бажання вступити до складу Громадської ради.

Щодо обрання заступників голови Громадської ради учасники засідання шляхом голосування вирішили провести позачергові загальні збори Громадської ради до кінця поточного року і визначитися з кандидатурами на засіданнях комісій.