• Головна
  • Новини
  • Проект Указу Президента передбачає ліквідацію 40 державних структур, серед яких і Держкомнацрелігій...

Проект Указу Президента передбачає ліквідацію 40 державних структур, серед яких і Держкомнацрелігій

07.12.2010, 15:35
Проект Указу Президента передбачає ліквідацію 40 державних структур, серед яких і Держкомнацрелігій - фото 1
Проект Указу Президента «Про систему центральних органів виконавчої влади» передбачає ліквідацію 40 державних структур. Останнім підпунктом в «ліквідаційному» розділі проекту президентського указу стоїть Інститут національної пам`яті.

Pres_tablutsya.jpgПроект Указу Президента «Про систему центральних органів виконавчої влади» передбачає ліквідацію 40 державних структур. Зокрема, зникнути повинні Держкомітет з питань національностей і релігій, Держслужба туризму і курортів, Держслужба контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон України, Держсоцслужба для сім`ї, дітей і молоді, Державна гідрометеорологічна служба, повідомляє УНІАН з посиланням на COMMENTS.UA.

Крім того, проект указу передбачає ліквідацію низки державних департаментів. Зокрема, Держдепартаменти з питань банкрутства, з питань зв`язку, автотранспорту, адаптації колишніх військових, інтелектуальної власності, пожежної безпеки і т.д.

У тому ж списку – ержавне агентство України з інвестицій та інновацій і ряд інспекцій, зокрема, державно житлово-комунальна, по контролю якості вугільної продукції і по використанню і охороні земель, а також комітет контролю за наркотиками.

Останнім підпунктом в «ліквідаційному» розділі проекту президентського указу стоїть Інститут національної пам`яті.

З повним текстом проекту Указу Президента можна ознайомитися тут.