• Головна
  • Новини
  • Християни у Києві підпишуть «Маніфест преображення України»...

Християни у Києві підпишуть «Маніфест преображення України»

14.12.2012, 16:47
Християни у Києві підпишуть «Маніфест преображення України» - фото 1

У Києві 14 та 15 грудня відбудеться Глобальний лідерський саміт-2012. У програму саміту включено перегляд ексклюзивних відео-лекцій спікерів центрального Саміту в США - світових лідерів, - які через свої відеопослання поділяться власним досвідом на шляху духовного та професійного становлення.

1355397196_0.jpgУ Києві 14 та 15 грудня відбудеться Глобальний лідерський самміт-2012. У програму саміту включено перегляд ексклюзивних відео-лекцій спікерівцентрального Саміту в США - світових лідерів, - які через свої відеопослання поділяться власним досвідом на шляху духовного та професійного становлення, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Іnvictory.

Такими лідерами стануть: Білл Хайбелс, засновник і старший пастор церкви Willow Creek Community; Кондоліза Райс, 66-й державний секретар США; Карлі Фіоріна, колишній президент і генеральний директор Hewlett-Packard; Крег Грошел, засновник і старший пастор LifeChurch.tv; Маріо Вега, старший пастор церкви Misión Cristiana Elim, Республіка Ель-Сальвадор; Джон Ортберг, старший пастор пресвітеріанської церкви Menlo Park, письменник; Джим Коллінз, мислитель у сфері бізнесу, письменник.

Лідерами фокус-груп у Києві будуть: Олександр Масюк, молодіжний пастор київської церкви «Місто Світла», лідер руху Ліга Врятованій Молоді; Сергій Балюк, єпископ ОХЕЦЖБ, який працює в етно-групах країни; Віктор Кульбіч, директор Центру християнського співробітництва; Руслан Малюта , президент Альянсу «Україна без сиріт»; Стів Вебер, регіональний директор офісу CBN в СНД; Руслан Кухарчук, громадський діяч, журналіст, медіа-менеджер, проповідник; Анатолій Глуховський, старший пастор церкви «Примирення», президент Української Євангельської семінарії богослов'я , викладач; Гліб Співаков, засновник і керівник міжнародного служіння «Місія в бізнесі»; Павло Унгурян, народний депутат України VI скликання.

Під час Глобального лідерського саміту християни підпишуть «Маніфест преображення України».

«Глобальний лідерський самміт - це місце зустрічі християнських лідерів з метою вироблення спільної, єдиної стратегії взаємодії для розвитку управлінських якостей і більш якісної підготовки до служіння в покликаної сфері», - повідомляють організатори саміту в Україні.

Будучи партнером всесвітньо відомого проекту The Global Leadership Summit, який заснований в 1995 році Білом Хайбелсом, Глобальний Лідерський Саміт (ГЛЗ) як його філія в Україні почав проводитися з 2006 року.

У США Глобальний лідерський самміт заснований понад 10 років тому Біллом Хайбелсом і Асссоціаціей «Willow creek». З тих пір проходить щорічно, збираючи відомих світових лідерів, пасторів, служителів, а також віруючих ТОП-меджеров світських компаній.