• Головна
  • Новини
  • У Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль молодіжних хорів...

У Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль молодіжних хорів

28.11.2019, 13:49
У Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль молодіжних хорів - фото 1
“МОВЧАТИ НЕ МОЖНА, СПІВАТИ!” – під такою назвою проходив Всеукраїнський фестиваль молодіжних хорів Братства ЄХБ. Захід відбувся 8-9 листопада в київській церкві “Дім Євангелія” і зібрав 380 хористів.

“МОВЧАТИ НЕ МОЖНА, СПІВАТИ!” –  під такою назвою проходив Всеукраїнський фестиваль молодіжних хорів Братства ЄХБ. Захід відбувся 8-9 листопада в київській церкві “Дім Євангелія” і зібрав 380 хористів.

IMG_1826.jpg

Як йдеться у повідомленні сайту Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів, цією подією комітет музичного і творчого служіння ВСЦ ЄХБ ставив за мету популяризувати українську християнську хорову музику через створення нових композицій. Ці композиції мають увійти до нотної збірки, приуроченої проведенню фестивалю. У цьому заході взяли участь хори з Києва, Харкова, Луцька, Дніпра, Одеси та с. Бузівки, що на Черкащині.

Під час фестивалю Ігор Бандура, Володимир Хлиста, Бред Ньюболд, Сергій Білокінь, Віталій Болгар ділились Словом Божим, творчим досвідом та практичними порадами. Учасники мали можливість спілкуватись з багатьма музикантами, слухати спів інших хорів і радіти прославленню.