Баптисти України спланували діяльність на 2016-й рік

10.12.2015, 14:36
Баптисти України спланували діяльність на 2016-й рік - фото 1
У с. Поляна Закарпатської області 8-9 грудня відбулося виїзне засідання ради Всеукраїнського Союзу об'єднань євангельських християн-баптистів

У с. Поляна Закарпатської області 8-9 грудня відбулося виїзне засідання ради Всеукраїнського Союзу об'єднань євангельських християн-баптистів, повідомляє сайт баптистів України.

Відповідальні служителі зібрались, щоб зробити огляд та аналіз служіння баптистського братства. Також служителі мали на меті спланувати спільні загальноцерковні заходи на 2016 рік. Окрім пасторських конференцій особливу увагу приділено підготовці до ІІ Місіонерського форуму, який запланований на 26-27 серпня.

Як йдеться у повідомленні, тривалу турботу і тривогу викликає ситуація на Сході України і тому продовжується пошук шляхів допомоги і взаємодії.

Служителі обговорили співпрацю комітетів у обласних об'єднаннях та ситуацію з організацією нових церков у великих містах. Також було відведено час на обговорення служителями таких питань як рукопокладення, статут, бюджет і статистика.

баптисти.JPG