• Головна
  • Новини
  • Баптисти України на з’їзді оберуть нового голову Союзу церков...

Баптисти України на з’їзді оберуть нового голову Союзу церков

12.06.2014, 10:10
Баптисти України на з’їзді оберуть нового голову Союзу церков - фото 1
У роботі з’їзду візьмуть участь пресвітери, диякони, голови обласних об’єднань і їхні заступники, а також керівники комітетів та відділів ВСЦ ЄХБ і закордонні гості.

ВСЦ-ЄХБw.gifУ Києві, в приміщенні церкви «Дім Євангелія», 12-13 червня відбудеться 27 з’їзд Церкви євангельських християн-баптистів, на якому обиратимуть нового голову Союзу церков і обговорюватимуть шляхи розвитку й ефективності Церкви в умовах українського сьогодення.

Як повідомляє сайт баптистів України, у роботі з’їзду візьмуть участь пресвітери, диякони, голови обласних об’єднань і їхні заступники, а також керівники комітетів та відділів ВСЦ ЄХБ і закордонні гості.

З 11 січня 2014 року в обласних об’єднаннях церков ЄХБ розпочали роботу звітно-виборчі конференції з метою обговорення підсумків духовної праці об’єднання за останні чотири роки. Такі зустрічі, як інформує прес-служба ВСЦ ЄХБ, пройшли у двадцяти двох обласних центрах. 27 з’їзд, який є найвищим керівним органом ВСЦ ЄХБ, стане завершальним етапом місцевих звітно-виборчих конференцій.

Безпосереднє керівництво ВСЦ ЄХБ здійснює Рада церков, до якої входять діючі або новообрані на звітно-виборчих конференціях старші пресвітери обласних об’єднань на чолі з головою Союзу.