• Головна
  • Проекти
  • Баптисти спростовують інформацію про засудження діяльності О. Турчинова...

Баптисти спростовують інформацію про засудження діяльності О. Турчинова

18.02.2014, 16:15
Баптисти спростовують інформацію про засудження діяльності О. Турчинова - фото 1
Існують невідомі нам сили, які хочуть будь-яким чином дискредитувати ім’я євангельських християн баптистів, — заявляють у прес-службі ВСЦ ЄХБ.

Олександр ТурчиновРяд ЗМІ, зокрема, сайт «Аргумент», розповсюдили інформацію, що мовляв "Вінницьке обласне об’єднання церков євангельських християн-баптистів (ЄХБ) хоче спаплюжити свого найвідомішого в Україні пастора, першого заступника голови ВО “Батьківщина” Олександра Турчинова". Ця інформацією є «обманом та провокацією», заявили у прес-службі Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів.

Насамперед цю інформацію спростували у Вінницькому обласному об’єднанні ЄХБ (голова об’єднання Почапський Леонід Петрович), від імені якого вона нібито пішла.

«Існують невідомі нам сили, які хочуть будь-яким чином дискредитувати ім’я євангельських християн баптистів, — заявляють у прес-службі ВСЦ ЄХБ. — Жоден із журналістів, зокрема автор даного матеріалу Катерина Журавльова, не зв’язувалися з нами щодо даного матеріалу. Тому можемо заявити — це замовний матеріал, невідомого нам журналіста, який має на меті не збудування, а навпаки – розбрат».

«Ми, євангельські-християни баптисти, занепокоєні подібними публікаціями, які не служать на добро один одному, а навпаки, слугують моральному падінню», — йдеться у заяві, яка надійшла на адресу РІСУ.

«Знаємо із священного Писання, що “Тому кожен із нас сам за себе дасть відповідь Богові. Отож, не будемо більше осуджувати один одного, але краще судіть про те, щоб не давати братові спотикання та спокуси” (Рим. 14: 12-13).

В цей нелегкий час для нашої країни, закликаємо усіх до сприяння миру та злагоди», — закликають у ВСЦ євангельських християн баптистів.