• Головна
  • Новини
  • Понад 3000 євангельських християн-баптистів із 30 країн світу з’їхались до Києва на місіонерський форум...

Понад 3000 євангельських християн-баптистів із 30 країн світу з’їхались до Києва на місіонерський форум

30.08.2013, 14:03
Понад 3000 євангельських християн-баптистів із 30 країн світу з’їхались до Києва на місіонерський форум - фото 1
Основні заходи відбуватимуться 30-31 серпня на території міжнародного виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».

exklusiv.gifУ Києві 30-31 серпня проходить Міжнародний місіонерський форум євангельських християн-баптистів, на якому присутні більше трьох тисяч делегатів з 30 країн світу. Основні заходи відбуваються на території міжнародного виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».

В.НестерукУчасть у заході беруть: Президент Всесвітнього Баптистського Альянсу Джон Аптон та Генеральний Секретар Європейської Баптистської Федерації Ентоні Пек, Голова Всеукраїнського об’єднання євангельських християн-баптистів В’ячеслав Нестерук.

«Я дуже радий представляти баптистську спільноту, яка налічує 110 мільйонів вірян у більш ніж 150 країнах світу», — наголосив пан Аптон. За його словами, саме з України почалось поширення християнського руху на Схід, звідси виходять численні місіонери.

В’ячеслав Нестерук окреслив основні завдання української місії баптистів, а саме проповідування, місіонерська діяльність, благодійність (переважно направлена на дітей-сиріт), реабілітація алко- та наркозалежних, гуманітарна допомога (з якою іноді виникають проблеми на митниці).

Українські баптисти широко представлені і на міжнародній арені, а саме у країнах Європи, Африки та Азії, де вони активно проповідують. Також на території Росії з усіх баптистських пасторів приблизно 70% – саме українці.

 Детальніше про подію читайте у репортажі РІСУ.

 Пряма трансляція з форуму за адресою: http://ecbua.info

Теги: #ЄХБ