• Головна
  • Новини
  • Баптисти готують Всеукраїнський місіонерський форум, на якому йтиметься про благовістя серед кримських татар...

Баптисти готують Всеукраїнський місіонерський форум, на якому йтиметься про благовістя серед кримських татар

14.02.2013, 09:47
Баптисти України проведуть 29-31 серпня 2013 року Всеукраїнський місіонерський форум.

Баптисти України проведуть 29-31 серпня 2013 року Всеукраїнський місіонерський форум. Ця подія відбуватиметься впродовж трьох днів у Києві, у Національному палаці «Україна», і очікує на 4000 учасників з України, Росії, Азії, країн Західної Європи та Північної Америки, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт баптистів України.

"Ми сподіваємося, що Всеукраїнський місіонерський форум стане потужним імпульсом для місіонерської роботи на нашій частині земної кулі, оскільки свобода, яку має Україна, – це унікальна свобода, - запевняють організатори форуму. - Тому ми зобов’язані використати ці можливості для досягнення якомога більшої кількості народів, котрі не знають Христа. А це - країни Близького Сходу, Центральної Азії, Кавказу і величезні простори Росії".

На Всеукраїнському місіонерському форумі будуть представлені різноманітні місіонерські проекти, які реалізовуються на території різних країн. Окрім того, учасники зустрічі зможуть познайомитися з місіонерськими командами та окремими місіонерами, які працюють у найвіддаленіших точках землі. Кожна церква матиме можливість налагодити з ними партнерські стосунки, що полягають у підтримці їхньої місіонерської праці.

Також на Всеукраїнському місіонерському форумі є намір акцентувати увагу на «білих плямах», які є у внутрішній місії баптистських церков. Наприклад, в Україні для баптистів гострою потребою лишається благовістя серед кримських татар, які сьогодні є найбільшим носієм ісламської релігії та культури в Україні. Ця тема порушуватиметься на Всеукраїнському місіонерському форумі.