Стартував "Малинфест-2019"

Стартував "Малинфест-2019" - фото 1
"Малинфест-2019" – найбільш очікувана подія року для молоді церков ХВЄ.

ХХІІ Всеукраїнський фестиваль християнської молоді розпочався поблизу містечка Малин на Житомирщині. Близько п’яти тисяч хлопців і дівчат з різних областей України, а також Білорусі, Європи та США зібралися у таборі «Юність». Молодь упродовж тижня проживатиме у наметах, поєднуючи відпочинок із вивченням принципів практичного християнського життя.

Гаслом цьогорічного з’їзду обрали «Ви світло для світу і сіль для землі».

Малинфест_1.jpg

Старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської Михайло Паночко наголосив: «Найбільш криваве ХХ століття забрало понад 100 мільйонів життів у війнах. Очевидно, що було мало світла і солі, в результаті - зло перемогло. Ми маємо брати уроки з минулого. Ісус прийшов на цю землю, щоб зцілити людську душу. Сіль землі – це ті люди, які люблять правду і прагнуть її, а правдою є Ісус Христос».

«Малинфест-2019» – найбільш очікувана подія року для молоді церков ХВЄ. Відтак старт фестивалю для багатьох означає відлік часу на новий рік, - зазначив пастор Ярослав Ярошенко. Оскільки під час з’їзду молодь отримує новий заряд енергії на цілий рік.

Малинфест_2.jpg

«Ми нарешті ступили на цю землю і вдихнули хвойно-димове повітря. Рік тому ми вже стояли на цьому місці, а цьогоріч зіткнулися з новими викликами та труднощами. Але ми точно знаємо, що з Богом їх пройдемо. Дійсно «Малинфест» - це наш відлік часу на новий рік», - каже учасниця з’їзду Анастасія.

«Малинфест» діятиме до п’ятнадцятого липня. Щодня молодь відвідує богослужіння, лекції, дискусії, тематичні секції, круглі столи, майстер-класи. Також для хлопців і дівчат організовують спортивні змагання.