• Головна
  • Новини
  • ХІІІ молодіжний фестиваль християн-п'ятидесятників відбувся на Львівщині...

ХІІІ молодіжний фестиваль християн-п'ятидесятників відбувся на Львівщині

16.08.2018, 10:21
ХІІІ молодіжний фестиваль християн-п'ятидесятників відбувся на Львівщині - фото 1
«На чому сфокусоване твоє життя?» – це запитання було у центрі уваги учасників ХІІІ молодіжного фестивалю християн-п'ятидесятників, що відбувся у с. Родатичі на Львівщині з 30 липня по 3 серпня 2018 р.

«На чому сфокусоване твоє життя?» – це запитання було у центрі уваги учасників ХІІІ молодіжного фестивалю християн-п'ятидесятників, що відбувся у с. Родатичі на Львівщині з 30 липня по 3 серпня 2018 р., повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п'ятидесятників України.

фестиваль.jpg

Форум відвідало більш як 600 учасників. Девізом заходу було обрано вірш з Матвія 6:33 «Дбайте насамперед про Царство Боже». 

«Я переконаний, що Біблійні цінності – єдино правильна основа для всіх сфер життя. Власне з метою їх утверджувати і організовується фестиваль, – говорить обласний керівник молоді Львівщини Маркіян Клепач. – Тут можна підкріпити свою віру, зміцнитися в переконаннях, завдяки Писанню побачити надію на добре майбутнє для молоді в Україні. Крім того – це прекрасна можливість познайомитися та знайти друзів».

Особливий знак від Бога молодь побачила і  в погодних умовах: коли в сусідніх населених пунктах пройшли сильні зливи із градом, на базі відпочинку «Сокіл», де відбувався фестиваль, лише дрібний дощик пилюку прибив.

«Ці п’ять днів були одними з кращих у моєму житті! Фестиваль просто неймовірний, – ділиться учасниця Мар’яна Лазар. – У час, коли зранку встаєш чим швидше, щоб побути наодинці з Богом, у момент, коли навколо тебе гроза, іде злива, ламаються дерева, а ти розумієш, що бережений Богом, над тобою – лише дрібненький дощ. Це дні, коли ти живеш і бачиш чудеса Божі, наповняючись Його Словом. Було настільки благословенно, що неможливо описати, лише хочеться сказати, що Наш Бог – всемогутній Бог!»

Дозвілля у таборі було насиченим і різноманітним: озеро, катамарани, футбол, волейбол, а також організована Асоціацією Євангельських Студентів (АЄС) інтелектуально-логічна гра «Brainstorm».

Під час фестивалю відбулася ще одна історична подія: вибори та представлення нового молодіжного лідера Львівської області.