• Головна
  • Новини
  • Зі 100 тисяч дітей з невіруючих сімей, залучених в проекти ХВЄУ, при Церкві залишилось лише 5,6%...

Зі 100 тисяч дітей з невіруючих сімей, залучених в проекти ХВЄУ, при Церкві залишилось лише 5,6%

22.03.2018, 10:00
Зі 100 тисяч дітей з невіруючих сімей, залучених в проекти ХВЄУ, при Церкві залишилось лише 5,6% - фото 1

16 та 17 березня 2018 р. на базі Київського біблійного інституту відбулася Всеукраїнська конференція євангелістів, які працюють з дітьми та підлітками. Служителі із 22 областей України ділилися досвідом роботи, здобутим під час проведення таборів, спортивних майданчиків та інших євангелізаційних заходів.

16 та 17 березня 2018 р. на базі Київського біблійного інституту відбулася Всеукраїнська конференція євангелістів, які працюють з дітьми та підлітками. Служителі із 22 областей України ділилися досвідом роботи, здобутим під час проведення таборів, спортивних майданчиків та інших євангелізаційних заходів, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п'ятидесятників України.

Євангелісти_діти.jpg

Також служителі розглянули статистику євангелізаційних заходів та можливі шляхи її поліпшення. На сьогодні «при церкві» залишається тільки кожна двадцята дитина чи підліток з тих, що відвідували євангелізації.

«Більше 100 тисяч дітей із невіруючих сімей були охоплені євангелізаційними проектами. Однак лише 5,6% з них відвідують клуби, гуртки при церквах, – говорить відповідальна за євангелізаційний напрямок у дитячому служінні Тетяна Сердюк. – Ми обговорили, що і як треба змінити в післяєвангелізаційній роботі, щоб більше дітей із невіруючих сімей залишалося у церкві».

Крім цього, служителі ознайомилися з новими ресурсами для роботи з дітьми, прийомами євангелізації дітей і підлітків через соцмережі та інтернет. А також обговори участь євангелістів відділу у громадських та всеукраїнських міжконфесійних заходах, зокрема святкуванні 1030-річчя Хрещення Київської Русі, проектах руху Реформації, всеукраїнського Руху за сім’ю.