Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко надіслав співчуття родині Біллі Грема

22 лютого 2018, 15:48 | Християни віри євангельської | 2 |   | Код для блогу |  | 

«Від імені Української Церкви Християн Віри Євангельської висловлюємо щире співчуття з приводу відходу у Вічність дорогого багатьом українським християнам. Його голос став впізнаваним та відомим для християн у колишньому Радянському Союзі ще на початку 80-х років минулого століття, коли він пробивався через «залізну  завісу», щоб підтримати і надихати братів по вірі через радіопередачі»,  – йдеться у листі до родини та співробітників Євангельської асоціації Біллі Грема.

Біллі_Грем.jpg

Михайло Паночко також підкреслив, що Біллі Грем був одним із перших християн Заходу, хто прийшов на допомогу віруючим, щоб зібрати великий урожай душ до Божого Царства, коли імперія войовничого атеїзму розпадалася.

«Ми молимося про Господню втіху для вас, дорогі брати і сестри. Нехай Бог укріпить вас у вірі та очікуванні нової зустрічі з батьком, братом та колегою у Небесному Батьківському домі», –  зазначив старший єпископ УЦХВЄ.

Як повідомлялося, відомий християнський служитель,  євангеліст і телепроповідник Біллі Грем помер 21 лютого 2018р. у США.  За свої  99 років життя він багато зробив для розповсюдження Царства Божого, був духовним наставником американських президентів, його проповіді особисто чули щонайменше 215 мільйонів людей.

Система Orphus
Рейтинг
0
0
2коментарів

Коментарі

додати коментар 
  • firemark | 22 лютого 2018, 21:00
    Коментувати коментар

    Вічне спочивання дай померлому Біллі (мабуть Вільяму), Господи! Дійсно цей пастир багатьох навернув в колишньому ссср. Але не менше вплинув на нас, виходців з ссср (і на мене особисто) о. Олександр Мень, про якого згадував місяць тому о. Яків Кротов на радіо "Свобода" - в передачи "З християнської точки зору".

    • velovs@ukr.net | 23 лютого 2018, 10:08
      Коментувати коментар

      Безумовно, що спочилий у Господі великий і богонатхненний проповідник і пастор Біллі ГРЕМ був місіонером-євангелістом воістину СВІТОВОГО рівня й масштабу! --------------------------------------------- Як суща правда й те, що св. п. покійний о. Олександр МЕНЬ, безперечно, був чудовим і прекрасним і, до того ж, високо- та врізнобіч освіченим та високоінтелектуальним християнським проповідником і душпастирем. А також: визначним богословом і талановитим літератором-популяризатором Христа та Його євангельского вчення і істин. --------------- І він дійсно: мав неабиякий духовний вплив і був прикладом (чи не взірцем) для багатьох людей в тодішньому СРСР. А особливо - серед мислячої і критичної до правлячого тоталітарно-безбожного режиму інтелігенції. І з його іменем та служінням чимало хто пов'язували неабиякі надії і сподівання на реформування й оздоровче оновлення всього російського православ'я. ----------- Й тому, природно, що протоієрей О. Мень викликав і зажив щодо себе великої люті й ненависті в середовищі реакційно налаштованого партапарату та КГБ. А надто - в колах ультраконсервативних та чорносотенно-мракобісних і запекло-ксенофобних священнослужителів і адептів РПЦ та войовничо-радикальних - імперсько-шовіністських російських "суперпатріотів". ---------- І по-своєму логічним результатом чого і стало: це - надзвичайно жорстоке - криваво-звіряче його вбивство на одній підмосковній залізничній платформі 9 вересня 1990 р.

Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані відвідувачі Ввійти

Останні коментарі

  • velovs@ukr.net | 9 грудня 2018, 21:10

    І ось ДОСЛІВНО що - і якраз з цього приводу - казав і наголошував Сам Син Божий у Своїй Нагірній проповіді до тих, хто є "сіллю землі" і "світлом для світу": "Блаженні гнані

  • velovs@ukr.net | 9 грудня 2018, 20:32

    Так справді: Христос любить усіх людей і заповідає нам любити своїх ближніх. І навіть ворогів. --------- Разом з тим: священик о. Марк Морріс - і саме, керуючись цією Христовою любов'ю до грішних

  • fedirtsiv | 9 грудня 2018, 19:31

    Відома істина Христа: віддавайте кесареві кесареве, а Богові - боже. Це означає, що земне не потрібно змішувати з небесним. І навпаки. Тобто кожному своє: вірянам одне, невірянам - інше. Хто зазіхає

  • velovs@ukr.net | 9 грудня 2018, 18:28

    І от учора, 9 грудня, там же, на Личаківському цвинтарі, була вчинена спроба подібної же провокації. Причетних до її скоєння

  • velovs@ukr.net | 9 грудня 2018, 17:40

    Їй-Богу, не варто і не слід тут нам так лихословити й проклинати політичних опонентів. Тобто наслідувати ці їхні ж "взірці" - злоби й ненависті... Краще - все-таки - буде нам

Популярні статті місяця