• Головна
  • Новини
  • Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко надіслав співчуття родині Біллі Грема...

Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко надіслав співчуття родині Біллі Грема

22.02.2018, 15:48
Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко надіслав співчуття родині Біллі Грема - фото 1
"Його голос став впізнаваним та відомим для християн у колишньому Радянському Союзі ще на початку 80-х років минулого століття, коли він пробивався через «залізну завісу», щоб підтримати і надихати братів по вірі через радіопередачі", – йдеться у листі.

«Від імені Української Церкви Християн Віри Євангельської висловлюємо щире співчуття з приводу відходу у Вічність дорогого багатьом українським християнам. Його голос став впізнаваним та відомим для християн у колишньому Радянському Союзі ще на початку 80-х років минулого століття, коли він пробивався через «залізну  завісу», щоб підтримати і надихати братів по вірі через радіопередачі»,  – йдеться у листі до родини та співробітників Євангельської асоціації Біллі Грема.

Біллі_Грем.jpg

Михайло Паночко також підкреслив, що Біллі Грем був одним із перших християн Заходу, хто прийшов на допомогу віруючим, щоб зібрати великий урожай душ до Божого Царства, коли імперія войовничого атеїзму розпадалася.

«Ми молимося про Господню втіху для вас, дорогі брати і сестри. Нехай Бог укріпить вас у вірі та очікуванні нової зустрічі з батьком, братом та колегою у Небесному Батьківському домі», –  зазначив старший єпископ УЦХВЄ.

Як повідомлялося, відомий християнський служитель,  євангеліст і телепроповідник Біллі Грем помер 21 лютого 2018р. у США.  За свої  99 років життя він багато зробив для розповсюдження Царства Божого, був духовним наставником американських президентів, його проповіді особисто чули щонайменше 215 мільйонів людей.