У церквах ХВЄ тривають звітно-виборні конференції

21.01.2018, 12:01
У церквах ХВЄ тривають звітно-виборні конференції - фото 1
У грудні-січні стартував період звітно-виборних конференцій обласних об’єднань УЦХВЄ, які триватимуть до березня 2018 р.

У грудні-січні стартував період звітно-виборних конференцій обласних об’єднань УЦХВЄ, які триватимуть до березня 2018 р.

Так 16 грудня 2017 р. на Житомирщині єпископ Володимир Бричка передав служіння в області новообраному старшому пресвітеру, пастору «Церкви віри, надії, любові» м. Коростень Руслану Юзюку. Руслан Миколайович (1974 р.н.) перебував на служінні заступника старшого пресвітера церков Житомирської області з 2000 року – спочатку працював заступником єпископа Микола Камінського, а з 2006 року єпископа Володимира Брички.

Аналогічні зміни відбулися і на Рівненщині. Під час звітно-виборної конференції 23 грудня старшим пресвітером було обрано Олександра Котка, пастора церкви ХВЄ с. Тинне Сарненського району. Делегати річного форуму подякували єпископу Віктору Боришкевичу за багаторічне служіння на цій ниві.

За день до цього, 22 грудня, звітно-виборна конференція відбулася і на Волині, де більшістю голосів було обрано на наступний термін служіння старшим пресвітером єпископа Михайла Близнюка. Переобрано на наступний чотирирічний строк і старшого пресвітера Одеського обласного об’єднання пастора Сергія Крученюка (конференція відбулася 25 листопада 17р.) та старшого пресвітера Івано-Франківського обласного об’єднання Юрія Веремія (16 грудня 17р.)

13 січня 2018 року звітно-виборна конференція пройшла у м. Києві, де старший пресвітером знову обрано Анатолія Козачка.

20 січня звітували про роботу за рік церкви Київської області, повідомляє офіційний сайт УЦХВЄ.

 

Теги: #УЦХВЄ