• Головна
  • Новини
  • Віряни ЦХВЄУ поставили собі мету: упродовж 5-ти років відкрити в Україні 400 нових церков...

Віряни ЦХВЄУ поставили собі мету: упродовж 5-ти років відкрити в Україні 400 нових церков

22.12.2015, 13:01
Під час підсумкового засідання Комітеті ЦХВЄУ, яке відбулося 10 грудня, старші служителі братерства відзвітували про роботу, проведену у областях, а також погодили стратегічну мету: за найближчих 5 років відкрити в Україні 400 нових церков ХВЄ.

Під час підсумкового засідання Комітеті ЦХВЄУ, яке відбулося 10 грудня, старші служителі братерства відзвітували про роботу, проведену у областях, а також погодили стратегічну мету: за найближчих 5 років відкрити в Україні 400 нових церков ХВЄ. Про це повідомляє сайт Церкви.

«Ми погодили ідею і поставили перед собою таку стратегічну ціль, яку з Божою допомогою будемо досягати, - коментує рішення Комітету старший єпископ Михайло Паночко. Вірю, що за п’ять років Господь сильний не тільки чотириста, а й набагато більше церков допоможе утворити в Україні».

За словами старшого єпископа, сьогодні в нашій країні є досить сприятливі умови для Церкви, відкриті двері для благовістя.

«Дуже важливо не розслабитись під час свободи і не захопитися самоспогляданням, а сконцентрувати зусилля, щоб вийти на ширший круг, рятуючи душі» - наголошує Михайло Паночко.

Він також повідомив, що згідно з узгодженим стратегічним планом будуть проведені наради окремих відділів братерства, які мають напрацювати тактику для його реалізації.

Під час засідання Комітету було узгоджено план обласних конференцій та місце проведення Всеукраїнської річної звітної конференції: вона, як і цього року, відбудеться поблизу Києва, на базі церкви «Благодать» (с. Софіївська Борщагівка) 13-14 квітня 2016 р.

Очікується, що на захід приїдуть понад чотириста делегатів з усіх куточків України.

Також Комітет погодив рішення Міжнародної асамблеї християн віри євангельської про проведення у наступному році Всесвітнього конгресу ХВЄ – з 6 по 9 жовтня у м. Львові.

 

Теги: #ЦХВЄУ