• Головна
  • Новини
  • 1600 євангельських християн з семи областей України зібрались на молодіжний форум...

1600 євангельських християн з семи областей України зібрались на молодіжний форум

24.02.2015, 16:19
1600 євангельських християн з семи областей України зібрались на молодіжний форум - фото 1
Мета цього заходу – заохотити молодь до активної підготовки та участі у Фестивалі надії.

У Львові в рамках Фестивалю надії 21 лютого пройшла попередня молодіжна конференція «Ціна вибору». Захід відбувався у церкві християн віри євангельської «Голгофа» і зібрав до участі понад півтори тисячі молодих людей із 7 областей Західної України. Мета цього заходу – заохотити молодь до активної підготовки та участі у Фестивалі надії, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні" з посиланням на прес-службу Міжнародного фестивалю надії.

Голгофа.jpg

Гостями форуму стали активна молодь з різних куточків України. У музичному прославленні брали участь гурт «Унісон», львівський гурт «Вихід» та співачка Брія Блессінг. Конференцію розпочав молитвою Олександр Романюк, голова Союзу ЄХБ у Львівській області.

Пастор рівненської церкви «Примирення» Віталій Гребенюк за допомогою ілюстрації продемонстрував присутнім, що людина повинна шукати не затвердження Богом власних бажань, а залишити на «пустому аркуші» свого життя підпис, довіряючи Богу свій шлях.

До самого Фестивалю надії залишається менше чотирьох місяців і Дмитро Колесник, керівник відділу душеопікунства, запропонував молоді два кроки: стати душеопікуном на фестивалі, а також пройти відповідне навчання «Християнське життя та свідчення», що відбуватиметься вже наступного тижня у церкві «Голгофа».

Заплановано три проекти, які будуть проводитися в рамках «Фестивалю надії». Це офіційне відкриття «Лави примирення», яку планують організувати на міському рівні. Під час цього заходу також проведуть молодіжний флешмоб. Згодом, за два тижні до Великодня, запланована соціальна робота по благоустрою Львова під гаслом «Мені не байдуже». Ця акція має зібрати понад 300 християн.

Упродовж усієї конференції багато спікерів наголошували про вибір, котрий повинен зробити кожен християнин: посвячене життя заради людей чи життя у власне задоволення.

До конференції «Ціна вибору» відзняли кілька мотивуючих відеороликів, які молодь мала змогу переглянути та поділитися ними у соціальних мережах.

Наприкінці провели нагородження переможців конкурсу, що проходив під час усієї конференції на найкраще sms-запрошення на Фестиваль надії. Усі три призові місця посіли волиняни.