• Головна
  • Новини
  • У Москві ухвалено рішення про створення Єпархіального управління РОСХВЕ по Республіці Крим та м.Севастополь...

У Москві ухвалено рішення про створення Єпархіального управління РОСХВЕ по Республіці Крим та м.Севастополь

15.01.2015, 13:19
У Москві ухвалено рішення про створення Єпархіального управління РОСХВЕ по Республіці Крим та м.Севастополь - фото 1
У Москві напередодні різдвяних свят в будівлі однієї з найвідоміших євангельських церков столиці Росії – Церкви ХВЄ «РОСА» відбулося засідання Правління РОСХВЕ.

ХВЄ.jpgУ Москві напередодні різдвяних свят в будівлі однієї з найвідоміших євангельських церков столиці  Росії – Церкви ХВЄ «РОСА» відбулося засідання Правління РОСХВЕ.

Засідання відкрив Керуючий справами РОСХВЕ, єпископ Костянтин Бендас. Глава РОСХВЕ єпископ Сергій Ряховський поділився своєю думкою про поточний стан справ в об'єднанні і про своє бачення розвитку Союзу.

У ході засідання були прийняті в члени Союзу кілька релігійних організацій, в тому числі з Республіки Крим.

Одним з питань, розглянутих на засіданні, було рішення про заснування Єпархіального управління РОСХВЕ по Республіці Крим та м.Севастополь.

Очолить створене релігійне об'єднання єпископ Костянтин Бендас. Раніше єпископ уже очолював церкви РОСХВЕ в Удмуртії.

Як сказано в повідомленні Російського об'єднання Союзу християн віри євангельської (п’ятидесятників): «Тепер Перший заступник єпископа Сергія Раховського допомагатиме церквам нових російських регіонів не тільки адаптуватися в нових умовах, але головне, налагоджувати взаємокорисні  відносини з усіма цивільними, громадськими та державними інститутами для більш ефективного служіння суспільству і проповіді Євангелія Христового».

Теги: #ХВЄ