• Головна
  • Новини
  • Ювілейна молодіжна конференція п'ятидесятників України просила миру країні...

Ювілейна молодіжна конференція п'ятидесятників України просила миру країні

03.09.2014, 12:23
Ювілейна молодіжна конференція п'ятидесятників України просила миру країні - фото 1
15-17 серпня у Вінниці молоді п'ятидесятники України брали участь у ювілейному форумі - ХХ Всеукраїнської молодіжної конференції Об'єднаної Церкви християн віри євангельської.

ХВЄ.jpgУ Вінниці молоді п'ятидесятники України взяли участь у ювілейному форумі - ХХ Всеукраїнської молодіжної конференції Об'єднаної Церкви християн віри євангельської, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на НХМ.

Більше двох тисяч молоді з'їхалися на стадіон в центральному парку культури і відпочинку імені Максима Горького з двадцяти областей України, в тому числі з Криму і Донбасу, а також Білорусі, Росії, Грузії, Таджикистану, США, Німеччини, Бельгії.

Єпископ ОЦХВЄ України, СНД і Балтії Георгій Бабій закликав усі три дні конференції посилено просити Господа про мир: «Перебуваючи в комфорті, не можна забувати про тих, хто зараз в складних і бойових умовах. Ми поставлені Богом молитися і покликані боротися проти духів злоби піднебесної. Ми не можемо утримати танки, але воїни обов'язково складуть свою зброю, коли сила нашої молитви досягне неба. Багато хто з юнаків могли опинитися на війні, але ви тут, під мирним небом. Нехай Господь звільнить наші серця від гніву, помсти і зла, а військова зброя буде складено і запанує любов ».

Сергій Богачук, пастор, відповідальний в ОЦХВЄ за відділ євангелізації, закликав молодь ставати тими, на кого могли рівнятися інші люди і не відривати погляд від Христа, що б не трапилося.

Юні п'ятидесятники молилися за Україну, Ізраїль, Вірменію, Сирію – за ті країни, де проливається кров.

Теги: #ХВЄ