• Головна
  • Новини
  • Молодь ЦХВЄУ навчатимуть, як пропагувати християнство серед української молоді...

Молодь ЦХВЄУ навчатимуть, як пропагувати християнство серед української молоді

09.07.2013, 09:37
Цього року з’їзд молоді Церкви християн віри євангельської України пройде з 11 по 18 липня.

Щорічно тисячі юнаків та дівчат з усіх куточків України та зарубіжжя збирають в молодіжному таборі «Юність», що на Житомирщині поблизу міста Малина. Цього року з’їзд молоді Церкви християн віри євангельської України пройде з 11 по 18 липня. Про це інформує офіційний сайт Церкви християн віри Євангельської України.

Вже традиційно на з’їзд приїздить чимало делегацій з-за кордону: Росії, Білорусі, Литви, Польщі, Німеччини, США та багатьох інших країн. «Дав нам Бог Духа сили, любові та здорового розуму» - такий девіз заходу стане провідним тематичним напрямком всього табору.

На церемонію урочистого відкриття, що відбудеться 11 липня, запрошено керівників молодіжних відділів інших конфесій, представників Міністерства культури України, Відділення релігієзнавства Інституту філософії імені Г.С. Сковороди, Житомирської обласної і Малинської районної державних адміністрацій, представників громадських організацій.

У програмі з’їзду богослужіння, навчальні лекції, дискусії, тематичні секції, круглі столи, а також мистецькі, музичні і спортивні заходи. У рамках заходу відбуватимуться  презентації соціальних, благодійних, місійних проектів та організацій, які діють у Церкві. Особливо очікуваним є прем’єрний показ фільму “ПОСЛІДОВНИКИ вчення, що змінило їх світ”, що підготовлений з нагоди 1025річчя хрещення Київської Русі.

За словами організаторів форуму, головною його метою є піднесення християнських цінностей, формування морально-етичного світогляду та пропагування практичного християнства серед української молоді. «Кожного дня молодь відвідуватимуть досвідчені служителі, так би мовити, ветерани віри з різних областей України, щоб поділитись досвідом переможного життя з Богом в різних умовах та у різні часи, які довелося перенести для церкви. Крім того, ми робимо акцент на той потенціал, який закладений у молодому поколінні, аби наші юнаки та дівчата були кращими синами та доньками, кращими християнами та кращими громадянами на славу Богові», – говорить голова оргкомітету пастор Богдан Левицький.

Теги: #ЦХВЄУ